Skip to main content

Camper zonnepanelen

Camper zonnepanelen

Heeft u interesse in zonnepanelen voor op uw camper of caravan ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een zonnepaneel is een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. De zonne-energie die zo wordt opgevangen is een vorm van duurzame energie. Een zonnepaneel op uw camper of caravan levert u veel voordelen op. Naast dat het beter is voor het milieu zorgt een zonnepaneel op uw camper of caravan er ook voor dat u veel flexibeler bent. Onderweg een mooi plekje gezien zonder stroom? Geen probleem. Met een zonnepanelen set hoeft u dus niet meer perse op een camping te staan met stroomvoorziening.

Op alle campers en caravans kan een zonnepaneel worden opgebouwd, zolang u een geschikt oppervlak heeft waar deze op gemonteerd kan worden. Op zoek naar iets speciaals? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met degelijk advies zodat u snel vindt wat u zoekt. Ook bent u van harte welkom in onze winkel. Wij zijn gevestigd in Ewijk en zijn er voor klanten uit o.a. Beuningen, Weurt, Nijmegen, Winssen, Deest, Druten, Wijchen, Horssen en Bergharen. Wij zijn er voor heel Maas en Waal.

Category content

Neem contact op

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.