Skip to main content

Over Auto Elektro Maas en Waal

EWIJK - Auto Elektro Maas en Waal is in de regio hét bedrijf voor alles dat in uw auto, trekker, truck, camper of boot met elektronica te maken heeft. In 1978 is het bedrijf in Ewijk begonnen met de reparatie en verkoop van startmotoren,dynamo’s en accu’s. Eigenaar Wim van Zuijlen en zoon Joost hebben hun bedrijf in de loop der jaren sterk uitgebreid.

Reparatie

Het aanbod van het Ewijkse bedrijf is uitgegroeid tot een totaalpakket

Er zit tegenwoordig allerhande elektronica in voertuigen, van airco tot standverwarming en van verlichting tot zonnepanelen. Behalve met je auto kun je ook met campers, caravans en aanhangers bij Auto Elektro Maas en Waal terecht. De winkel heeft een uitgebreid assortiment: Naast een voorraad van vele dynamo’s en startmotoren en honderden accu's heeft de winkel een ruim assortiment aan accessoires, waaronder bluetooth carkits, alarmsystemen, acculaders, omvormers, camerasystemen, maar ook eenvoudige producten zoals ruitenwissers, motorolie en overige vloeistoffen. Daarnaast heeft Auto Elektro Maas en Waal een eigen werkplaats waar vakkundige medewerkers onderhoud, installatie en reparatie verzorgen.

Wie zijn wij?

De basis voor wat Auto Elektro Maas en Waal tegenwoordig is, werd door Wim van Zuylen al gelegd in 1978. Maar waar toen een oude varkensschuur het decor vormde voor de reparatie en inbouw van startmotoren, dynamo’s en accu’s, staat nu een bloeiend bedrijf met een grote werkplaats met reparatieafdeling en technische dienst, een inbouwruimte waar complete touringcars naar binnen kunnen en een winkel van zo’n 130 vierkante meter.

En behalve Wim (die nog steeds vooral garant staat voor het werk met startmotoren, dynamo’s en accu’s), vormt nu ook zoon Joost het gezicht van het bedrijf. Het werk is er alleen maar breder op geworden.

Gespecialiseerd in de verkoop, inbouw en reparatie van allerhande materialen voor auto’s en andere voertuige

Zo zijn we nu gespecialiseerd in de VerkoopReparatie en Inbouw van allerhande materialen voor auto’s en andere voertuigen. Ook met bijvoorbeeld campers, caravans, aanhangers en tractoren kunt u namelijk bij ons terecht. De meest moderne navigatiesystemen, car-hifi, alarminstallaties, carkits (ook Bluetooth), dynamo’s, startmotoren en standverwarming; zomaar een greep uit de producten die te vinden zijn bij Auto Elektro Maas en Waal. Een overzicht van onze diensten en ons productengamma is te vinden via het menu op deze pagina. Ook voor kleinere accessoires kunt u bij ons terecht. Van autoshampoo tot olie en van koelvloeistof tot wisselbladen.

Service en klantvriendelijkheid

Service en klantvriendelijkheid staan bij ons te allen tijde hoog in het vaandel. Het feit dat Auto Elektro Maas en Waal veel vaste klanten heeft, zegt wat dat betreft genoeg. Met VerkoopReparatie en Inbouw allemaal onder één dak, bent u bovendien verzekerd van korte lijnen binnen ons bedrijf. Daardoor kan de kwaliteit die we u leveren snel en slagvaardig geleverd worden. 

Onze Winkel

U vindt onze winkel en werkplaats op de Blatenplak 2a te Ewijk.

Neem contact op

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.