Skip to main content

Beveiligingssystemen

Beveiligingssystemen

Met de juiste beveiligingssystemen voorkomt u diefstal of schade aan uw auto. Wij leveren en monteren verschillende handige beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, camerabewaking, achteruitrijcamera's/systemen en GPS trackers. Deze systemen en de daarbij behorende montage zijn geclassificeerd door de stichting SCM Certificatie. De klassenindeling die door SCM gehanteerd wordt ziet er als volgt uit: 

Klasse 1:

Een klasse 1 (AA04) beveiliging bestaat uit een elektrisch systeem met minimaal twee automatisch inschakelende blokkeringen (startmotor + extra blokkering).

Klasse 2:

Een klasse 2 (AA04) alarmsysteem bestaat bestaande uit minimaal twee automatisch inschakelende blokkeringen, detectie en alarmering. Eigenschappen 
- Minimaal twee automatische blokkeringen conform klasse 1
- Omtrekdetectie en ruimtelijke detectie
- Akoestische signalering
- Optische signalering

Klasse 3:

Een klasse 3 (AA04) alarmsysteem bestaat uit minimaal twee automatisch inschakelende blokkeringen, detectie, alarmering alsmede een noodstroomsirene, uitgebreid met hellingdetectie. Eigenschappen :

- Blokkering conform klasse 1 alsmede blokkering startmotor
- Omtrekdetectie en ruimtelijke detectie
- Optische signalering
- Hellingdetectie
- Akoestische signalering door middel van een noodstroom sirene

Klasse 4:

Een klasse 4 systeem is een voertuigvolgsysteem. Dit wil zeggen dat er een systeem in uw auto wordt aangebracht dat de positie van het voertuig kan bepalen en dit kan doorgeven aan de meldkamer. Wanneer we praten over een klasse 4, betekend dit dat de auto uitgerust moet zijn met een SCM klasse 1,2 of 3 systeem (AA04), uitgebreid met een voertuigvolgsysteem dat aan de SCM voorschriften (TT04) voldoet. Klasse 4 houd in dat het een passief voertuigvolgsysteem is: Wanneer uw auto wordt gestolen neemt u zelf contact op met de meldkamer waarop het voertuig door ons is aangesloten. De meldkamer zal vervolgens uw auto met behulp van satelliet- en GPRS communicatie lokaliseren.

Klasse 5:

Een klasse 5 systeem is een voertuigvolgsysteem. Dit wil zeggen dat er een systeem in uw auto wordt aangebracht dat de positie van het voertuig kan bepalen en dit kan doorgeven aan de meldkamer. Wanneer we praten over een klasse 5, betekend dit dat de auto uitgerust moet zijn met een SCM klasse 3 systeem (AA04), uitgebreid met een voertuigvolgsysteem dat aan de SCM voorschriften (TT04) voldoet. Klasse 5 houd in dat het een actief voertuigvolgsysteem is: indien het autoalarm een inbraakpoging registreert zal het voertuigvolgsysteem zelf contact opnemen met de meldkamer. De meldkamer neemt vervolgens contact met u op om te verifiëren of de melding terecht is en welke actie ondernomen zal worden om de auto terug te halen.

Bearlock mechanische beveiliging

SCM starblokkering werkmaterieel

Wij helpen u graag met degelijk advies zodat u snel vindt wat u zoekt. Ook bent u van harte welkom in onze winkel. Wij zijn gevestigd in Ewijk.

Category content

Neem contact op

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.