Auto elektro Maas en Waal

Verkoop

Eberspächer standverwarmingen

Interesse?

Neem contact met ons op

Wilt u dit product bestellen dan kunt u ons bellen op 0487-522506, bent u welkom op Blatenplak 2a te Ewijk of kunt u onderstaand formulier invullen:

Voer aub uw naam in.
Voer aub uw e-mailadres in
Voer aub uw telefoonnummer in.
Voer aub een vraag of ander bericht in.

Buiten in de natuur genieten van de koude winterlucht terwijl uw voertuig heerlijk op temperatuur wordt gebracht met behulp van de Hydronic autoverwarming van Eberspächer. Of gewoon tijdens de winter-maanden genieten van het feit dat u altijd in een warm voertuig stapt zonder last te hebben van bevroren of gecondenseerde ramen. Tijdens de vochtige herfstmaanden genieten van een heerlijke vochtvrije auto. Kortom er zijn talloze situaties waarbij de Hydronic autoverwarming van Eberspächer motoronafhankelijk uw comfort, maar zeker ook uw veiligheid kan verhogen. Tijdens de vorstperiode stapt u ten alle tijden in een voorverwarmd voertuig met ijsvrije ruiten, dus nooit meer krabben maar zeker zo belangrijk is de veiligheid doordat u meteen vrij zicht heeft.

Eberspächer standverwarmingen verwarmen motoronafhankelijk de koelwaterkringloop van uw voertuig. Na een bepaalde temperatuur wordt ook de voertuigventilator geactiveerd zodat het interieur via de reeds aanwezige kanalen ook voorverwarmd wordt. Kortom nadat u de verwarming heeft geactiveerd wordt zowel het interieur als het motorblok voorverwarmd of op temperatuur gebracht.

Met behulp van de vele bedieningsmogelijkheden (programmeerklok /afstandsbediening / per telefoon) kunt u ook alleen de voertuigventilator activeren zodat u in de zomer in een minder warm voertuig stapt.

Met een Eberspächer standverwarming in uw voertuig geniet u van Eerste Klasse: 

  • Voorverwarmd interieur
  • Uw auto ijs- en condensvrij
  • Gunstiger brandstofverbruik
  • Minder motorslijtage

Specificaties

 

Meer producten van

Contact

De specialist in verkoop, inbouw, reparatie en onderhoud van allerhande auto elektronica

0487-522506
Info@ae-mw.nl

Blatenplak 2a

6644 CJ Ewijk
Nederland

Openingstijden

maandag
8:30 – 17:30
dinsdag
8:30 – 17:30
woensdag
8:30 – 17:30
donderdag
8:30 – 17:30
vrijdag
8:30 – 17:30
zaterdag
9:00 – 13:00
zondag
gesloten

Volg ons op